• PHOTO 7
  • 14.B281_YUKI_02
  • PHOTO 8
  • 15.B281_YUKI_01
  • PHOTO 1
  • PHOTO 6

  2.500.000.00€ - Ρετιρέ
290 τμ 4 Υπνοδωμάτια 5 Μπάνια 2 Γκαράζ  Add to Favorites Print

PHOTO 7

 

To Penthouse (κατοικια) που βρισκετε στη Γλυφαδα (διπλα απο Golf Γλυφαδας) διακρίνετε απο Κλασική κομψότητα, λιτότητα και μοντερνισμό.

Η χρήση γυάλινων κιγκλιδωμάτων δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας και διαφάνειας, επιτρέποντας την απόλαυση της θεας μέσα από το κτίριο. Τα γυαλιστερά παράθυρα δείχνουν δροσιά και βάθος, ιδιωτικότητα και οικειότητα.
Τα κύρια μπαλκόνια  βρίσκονται μπροστά από το κτίριο και προσανατολίζονται προς τα νότια προς τη θάλασσα. Τα εσωτερικά δάπεδα από σκληρό ξύλο επεκτείνονται στα μπαλκόνια έτσι ώστε ο ζωτικός χώρος να συγχωνεύεται αβίαστα με το φυσικό περιβάλλον.
Οι φυτεμένοι βραχόκηποι και τα λαμπερά υδάτινα χαρακτηριστικά φέρνουν την κομψότητα και την παιχνιδιάρικη αίσθηση της πολυπλοκότητας στην εισόδο.
Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο εξαιρετικής ποιότητας εκτείνονται από το σαλόνι στα ευρύχωρα μπαλκόνια, δημιουργώντας μια ενότητα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου των κατοικιών.
Η κατοικία είναι εφοδιασμένη με θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και με επιλογή τηλεφώνων εισόδου βίντεο για πρόσβαση επισκεπτών.
Ο εσωτερικός σχεδιασμός ενισχύεται από την επιλεκτική χρήση των ψευδοροφών και του κρυμμένου φωτισμού, καθώς και από τους διακριτικούς κλιματισμούς και τους αγωγούς εξαερισμού που έχουν ταφεί μέσα στους τοίχους. Η κατοικία διαθέτει ανεξάρτητα συστήματα κλιματισμού και ζεστού νερού, τα οποία παρέχονται από ένα συνδυασμό ηλιακών συλλεκτών και εσωτερικών λεβήτων.
Η κουζίνα και τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με μονάδες σχεδιαστών και εξαρτήματα από κορυφαία ονόματα. Ο ιδιοκτήτης μπορει να επιλέξει  συγκεκριμένες διατάξεις για να ικανοποιήσουν τις ακριβείς ανάγκες τους.
Για ευκολία λειτουργίας,η κατοικία είναι εξοπλισμένη με έξυπνα συστήματα για τον έλεγχο των δαχτύλων από το δάχτυλο, τον φωτισμό, τον ήχο, τις μπαλκονόπορτες και τον κλιματισμό.
Η κατοικία  επωφελειτε  από ένα ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο υπηρεσίας στο υπόγειο, εξοπλισμένο με ιδιωτικό WC / ντους και μικρή κουζίνα.
Μαγευτειτε απο τις φωτογραφιες και καλεστε μας για περισσοτερες πληροφοριες.