• 14.B281_YUKI_02
  • PHOTO 7
  • PHOTO 1
  • PHOTO 6
  • PHOTO 8
  • 15.B281_YUKI_01
  • 16.B281_YUKI_04

  670.000.00€ - Διαμέρισμα
130 τμ 3 Υπνοδωμάτια 4 Μπάνια 2 Γκαράζ  Add to Favorites Print

Οι κατοικία που βρισκετε στη Γλυφαδα (διπλα απο Golf Γλυφαδας) διακρίνετε απο Κλασική κομψότητα, λιτότητα και μοντερνισμό.

Η χρήση γυάλινων κιγκλιδωμάτων δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας και διαφάνειας, επιτρέποντας την απόλαυση της θεας μέσα από το κτίριο. Τα γυαλιστερά παράθυρα δείχνουν δροσιά και βάθος, ιδιωτικότητα και οικειότητα.
Τα κύρια μπαλκόνια όλων των κατοικιών βρίσκονται μπροστά από τα κτίρια και προσανατολίζονται προς τα νότια προς τη θάλασσα. Τα εσωτερικά δάπεδα από σκληρό ξύλο επεκτείνονται στα μπαλκόνια έτσι ώστε ο ζωτικός χώρος να συγχωνεύεται αβίαστα με το φυσικό περιβάλλον.
Οι φυτεμένοι βραχόκηποι και τα λαμπερά υδάτινα χαρακτηριστικά φέρνουν την κομψότητα και την παιχνιδιάρικη αίσθηση της πολυπλοκότητας στην εισόδο.
Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο εξαιρετικής ποιότητας εκτείνονται από το σαλόνι στα ευρύχωρα μπαλκόνια, δημιουργώντας μια ενότητα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου των κατοικιών.
Όλες οι κατοικίες είναι εφοδιασμένες με θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και με επιλογή τηλεφώνων εισόδου βίντεο για πρόσβαση επισκεπτών.
Ο εσωτερικός σχεδιασμός ενισχύεται από την επιλεκτική χρήση των ψευδοροφών και του κρυμμένου φωτισμού, καθώς και από τους διακριτικούς κλιματισμούς και τους αγωγούς εξαερισμού που έχουν ταφεί μέσα στους τοίχους. Κάθε κατοικία διαθέτει ανεξάρτητα συστήματα κλιματισμού και ζεστού νερού, τα οποία παρέχονται από ένα συνδυασμό ηλιακών συλλεκτών και εσωτερικών λεβήτων.
Οι κουζίνες και τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με μονάδες σχεδιαστών και εξαρτήματα από κορυφαία ονόματα. Οι μεμονωμένοι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένες διατάξεις για να ικανοποιήσουν τις ακριβείς ανάγκες τους.
Για ευκολία λειτουργίας, όλες οι κατοικίες θα είναι εξοπλισμένες με έξυπνα συστήματα για τον έλεγχο των δαχτύλων από το δάχτυλο, τον φωτισμό, τον ήχο, τις μπαλκονόπορτες και τον κλιματισμό.
Οι περισσότερες από τις κατοικίες  επωφελούνται από ένα ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο υπηρεσίας στο υπόγειο, εξοπλισμένο με ιδιωτικό WC / ντους και μικρή κουζίνα.

Σχετικά Ακίνητα